Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΤΡΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ.

-Απο το site της http://www.iraklis-g10.gr/ πληροφορούμαστε με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια την ίδρυση ενός ακόμα συνδέσμου στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στις Σέρρες. Έτσι κόντρα στην απαξίωση και την παρατεταμένη παρακμή που κάποιοι παράγοντες έχουν επιβάλλει στον σύλλογο βλέπουμε οτι το οπαδικό κομμάτι ΑΝΘΙΖΕΙ. Τολμούμε να πουμε οτι πρώτη φορά υπάρχει στον Ηρακλή τόσο δυνατό,μαζικό και ΑΥΤΟΝΟΜΟ οπαδικό κίνημα.
-Διαβάζουμε στο bluearena.gr οτι βγήκε ακόμα μια απόφαση που έχει σχέση με την υπόθεση Σχορτσιανίτη που δικαιώνει ξανά την πλευρά του Ηρακλή. Το καθυστερούν με νύχια και με δόντια αλλά έρχεται η ώρα του λογαριασμού για τους ασπονδ(υλ)ους φίλους μας.
-Συνεδριάζουν επιτροπές,εξετάζουν προτάσεις,αξιολογούν φακέλους και αποφασίζουν λες και έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας. Μιλάμε για τον ΓΣ και την ανάδειξη εταιρίας συμβούλου για την δημοπράτηση και κατασκευή του γηπέδου. Πάντα χωρίς την απαραίτητη ενημέρωση για το Νο1 θέμα της τελευταίας 100ετίας. Ας επισπεύσουμε λίγο τις διαδικασίες.
-Τι να πει κανείς γι'αυτο το "ας πόυμε" αφιέρωμα. Λες και έγινε για να ακουστεί η άποψη του νικολούδη για το θέμα των λουλουδιών. Λες και η ιστορία του Ηρακλή είναι ο υποβιβασμός και οι δωροδοκίες. Τίποτα για το ρεκόρ εισητηρίων αν και έγινε αναφορά για εκείνο το ματς. Λίγα πράγματα για την δεκαετία του 80. Ενώ αναφέρθηκαν μαύρες σελίδες του συλλόγου δεν αναφέρθηκε τίποτα για τον περίεργο γιατρό στον τελικό με την Καστοριά (τα έχει πει ο Καραπατής στο ραδιόφωνο), τίποτα για το πως χάθηκε το 87 και την μεγαλύτερη εκστρατεία οπαδών, τίποτα για τα ούρα του ισις, τίποτα για το μπαράζ του βόλου, τίποτα για την τιμωρία καραισκου και τις τότε αντιδράσεις,τιποτα για το κλεμενο πρωτάθλημα στα τέλη της δεκαετίας του 40, τίποτα για το βαλκανικό, τίποτα για Ναχμία, τίποτα για τον διωγμό μας απο τις αρχικές μας έδρες, τίποτα,τίποτα,τίποτα...Καλύτερα να μην το έδειχναν ποτέ. Δεν προσφέρει τίποτα στον ουδέτερο ποδοσφαιρόφιλο και φυσικά ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
-Και με αφορμή το κωλοαφιέρωμα, σκεφτήκαμε πως εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε και να προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχεια κάλυτεροι και έτσι προαναγγέλουμε σήμερα κάποιες αλλαγές που θα γίνουν έως το τέλος του χρόνου και αφορούν ίσως κάποιες συνεντέυξεις, κάποια εναλλακτικά θέματα και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν κάποια πειραματικά βιντεο με διάφορα θέματα γύρω φυσικά απο τον ΗΡΑΚΛΗ σε μορφή ιντερνετικού ντικιμαντέρ μικρού μήκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: